Mantaray Film

Mantaray sommarfest och vinnaren av den prestigefyllda Guldrockan!

Årets Mantarayfest hölls som vanligt i trädgården på Slaktargården. För ovanlighetens skull slapp gästerna gömma sig från regn och kunde helt obehindrat mingla loss under öppen himmel.

Bolagschefen Stina Gardell delade med sig av den stora nyheten, att Mantaray Film nu inte enbart producerar dokumentärfilm utan också drama, fiktion och humor. Inte nog med det, även projekt som innefattar text, poesi, stillbild, you name it, sålänge projektet har en relevans som går i linje med bolagets riktlinjer.

-Jag längtar efter att bli analog igen påpekar Stina Gardell innan hon lämnar över ordet till bolagets nya konstnärliga ledare Mette Aakerholm Gardell. Mette har en lång erfarenhet inom branchen, allra senast som projektledare för Svenska Filminstitutets filmrum, och det är med en stor glädje som vi nu välkomnar henne till Mantaray Film.

Årets Guldrocka gick till Nonstop Entertainment för deras fantastiska arbete bakom biolanseringen av Jag är Ingrid. Biografansvarige Johannes Glaumann fanns på plats för att ta emot priset.